Reakcija gradonačelnika na priopćenje GO SDP-a

Priopćenje gradonačelnika Tomislava Roba:

“Gospodin Marko Bogatić u protekle četiri godine imao je dovoljno vremena vidjeti kako ja ne dajem obećanja koja ne mogu ispuniti.

Grad Beli Manastir u proračunu za 2021. godinu ima inicijalnih 200.000,00 kuna predviđenih za javni prijevoz, a ovaj je iznos stavljen jer nismo bili sigurni u kojem će roku doći do provedbe dogovorene donacije.

Grad Beli Manastir svake je godine imao nekoliko rebalansa proračuna, uglavnom je proračun bio povećan zbog priljeva sredstava, a na sljedećem rebalansu prilagodit ćemo proračunsku liniju za potrebe javnog prijevoza u skladu sa stvarnim potrebama.

Ako ćemo se već pozivati na populizam ili demagogiju, tada to građani mogu pročitati u huškačkom priopćenju belomanastirskog SDP-a koje je kreirano isključivo za unošenje panike i nepovjerenja među građane Belog Manastira, a
što nema nikakve osnove.

Građani Belog Manastira imat će besplatni javni prijevoz, sredstva za to u proračunu postoje, a uvođenje komunalnog prijevoza u grad otvara nam mogućnost javljanja na natječaje, što za konačni cilj ima osnivanje gradskog
prometnog poduzeća.

Negdje smo morali krenuti, i zato bih još jednom zahvalio Gradu Puli na ovoj velikoj pomoći.

Istovremeno izražavam veliko žaljenje što Gradski odbor SDP nema svoje ideje, nego uporno opstruira i umanjuje vrijednost projekata koje uspješno provodi ova gradska administracija.”

Gradonačelnik Tomislav Rob