“Raggamuffin Rising” – Sassja

Raggamuffin Rising” prešao je granicu bez covid putovnice i plan mu je ovog ljeta svojim privlačnim reggae zvukom zaraziti regiju. Pozitive će biti posvuda jer Sassja je ovdje pomiješala reggae i svoj prepoznatljivi rap flow. Riddim potpisuje Banana Zvuk, mix Kantriman, a mastering Marcus G iz Brain Holidaysa.

“Ovu ljetnu dizalicu prati totalno neplanirani, najopušteniji spot koji ćete vidjeti ovog ljeta” – kako sama Sassja kaže, najbolji su oni koji se ne planiraju. Skupila je svoju raju, napravila druženje na krovu s pogledom na Tuzlu, Mario Stjepić je dignuo dron, mobiteli su uključili kamere i to je bilo to. Jasmin Jatić sve je to spojio u primjer kako bi trebao izgledati barem jedan tvoj ovoljetni party.

Ako ti ni to nije dosta, podsjeti se, baš kao i Sassja, da ti je pauza od druženja uzela dvije godine staža i vrijeme je za sve ono što želiš. I da, možda nije bila istina kada smo rekli da je ovo primjer najboljeg tuluma jer jedan još bolji čeka posjetitelje Seasplasha 16. srpnja – na Martinsku kod Šibenika Sassja dolazi uživo izvesti, između ostalog, i “Raggamuffin Rising”. Pa neka ovog ljeta ovo bude moto – “tu smo mi za ljubav slavit”!