Preventivni projekt „Zajedno više možemo“

Načelnik Policijske uprave osječko – baranjske Ladislav Bece i gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob potpisali su Sporazum o međusobnoj suradnji na provođenju i financiranju preventivnog projekta „Zajedno više možemo“.

Na potpisivanju sporazuma sudjelovali su i predstavnici Policijske uprave osječko-baranjske, zamjenik načelnika Policijske uprave osječko-baranjske Darijo Premec i načelnik Policijske postaje Beli Manastir Ivica Tkalec te predstavnik Grada Belog Manastira, zamjenik gradonačelnika Goran Hes.

Sporazum o međusobnoj suradnji potpisan je u cilju provođenja aktivnosti usmjerenih na edukaciju i prevenciju svih oblika rizičnog ponašanja, a osobito zloporabe droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma i vršnjačkog nasilja. Namijenjen je prvenstveno svim učenicima osnovnih i srednjih škola te drugim građanima Belog Manastira i šire zajednice. Potpisivanjem sporazuma nastavlja se izvrsna dugogodišnja suradnja policije i Grada Belog Manastira, s ciljem stvaranje još bolje zajednice koja brine o svojim građanima.

Izvor: PU osječko-baranjska