Predstava “Na kavici u podne” 10. svibnja u 19h

Kazališna predstava: “NA KAVICI U PODNE” autora i redatelja Mire Gavrana u kojoj glume Mladena Gavran, Vedran Komerički bit će prikazana u velikoj dvorani Centra za kulturu 10. svibnja u 19 sati.

“Na Kavici u podne” iznimno je topla kazališna predstava u kojoj su glavni junaci majka i sin koji su karakterno bitno različiti. Autor je Miro Gavran, najizvođeniji hrvatski pisac u zemlji i inozemstvu. Nakon iznimno uspješnih obiteljskih komedija “Sladoled” i “Pivo”, u kojima je tematiziran odnos majke i kćeri, odnosno oca i sina, u ovom tekstu koji se žanrovski teško može svesti samo na dramu ili samo na komediju na uvjerljiv način oslikava odnos majke i sina koji kroz dva desetljeća prožive i brojne neželjene životne situacije, bivajući jedno drugome pouzdanim ogledalom, čak i u trenucima kada se razilaze u ocjenjivanju toga života. Ova nježna priča oslikava prepoznatljive junake i pruža glumcima odličan materijal za izgradnju uvjerljivih karaktera. Radnja se odvija u Zagrebu od 1988. do 2019. godine.

Predstava je gostovala i gostuje i dalje diljem primorske i kontinentalne hrvatske dovodeći humor i kazališnu kulturu u svako, pa i najmanje mjesto u Lijepoj Našoj.

Cijena ulaznice: 6 € (45,21 kn)

Pretprodaja (radnim danom): u Centru za kulturu od 9 do 14 sati / rezervacije: 095 383 91 39

Jedan sat prije početka predstave na blagajni dvorane.