Potpisan sporazum ”Zajedno više možemo”

Gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob i načelnik PU osječko-baranjske Ladislav Bece potpisali su sporazum o međusobnoj suradnji na provođenju i financiranju preventivnog projekta “Zajedno više možemo” na području Grada Belog Manastira.

Bece je potpisivanje Sporazuma nazvao nastavkom dobre suradnje policije i Grada koji pomaže sufinanciranjem promidžbenih letaka ili reflektirajućih prsluka prilikom proveđenja raznih preventivnih aktivnosti u prometu. Ukupna razriješenost svih kaznenih djela je nešto više od 80%, a Bece je izdvojio najučestalije imovinske delikte…

Ladislav Bece

Plod dosadašnje zajedničke suradnje Policijske uprave i Grada su uređene zajedničkih prostorija za izdavanje dokumenata i pristup invalidnih osoba PP Beli Manastir, suradnja vezano za sigurnost u prometu, te nadzor noćnih klubova i dječjih igrališta..

Gradonačelnik Tomislav Rob pojasnio je i ulogu novih nadzornih kamera…

Tomislav Rob

Šest kamera koje su postavljene na tri lokacije sufinancirao je Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost kroz projekt uvođenja sustava videonadzora javnih površina. Kamere se koriste za nadzor prometa, prevenciju kaznenih djela i otkrivanje prekršitelja, a povezat će se s Policijskom postajom Beli Manastir.