Počinju radovi u središtu Darde

U nazočnosti ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijele Žalac, danas je svečano označen početak radova na uređenju središta Darde. Projekt je financiran iz Fondova Eu-a sa 25 milijuna kuna i planirano je potpuno preuređenje središta Darde sa 3 kružna toka, novim parkirališnim mjestima, biciklističko – pješačkom stazom i drugim urbanim sadržajima. Načelnik Općine Darda Anto Vukoje naglašava kako će radovi trajati godinu dana uz preregulaciju prometa.

{mp3}2017/vukoje pocetak{/mp3}

Ministrica Žalac naglasila je važnost Ministarstva u posredovanju ka apliciranju prema Fondovima EU-a. Plod je upravo i ovaj projekt u Dardi.

{mp3}2017/zalac centar{/mp3}

Osječko baranjski župan Ivan Anušić usporedio je uložena sredstva u Osječko baranjsku županiju u protekle 4 godine i godinu dana od kako je na čelu ministarstva ministrica Žalac.

{mp3}2017/anusic darda{/mp3}
Obavještavaju se vozači kako će tijekom izvođenja radova biti na snazi regulacija prometa u užem centru Darde, odnosno u ulici Sv. I. Krstitelja od dvorca Esterhazy do križanja s Osječkom ulicom i u Osječkoj ulici od križanja s Ulicom 135. baranjske brigade.