Podjela “Paketa života” u Humanitarnoj udruzi “Rijeka ljubavi” – obavijest

Obavijest Humanitarne udruge “Rijeka ljubavi” o podjeli paketa prenosimo u cijelosti:

“Podjela Paketa života kreće od petka, 07.06.2024. i trajat će do petka, 21.06.2024. godine. Podjela počinje u 9 sati kada će biti podijeljeni blokići, tko ne bude imao blokić neće moći primiti paket taj dan. Stoga vas molimo budite u 9 sati ispred udruge (Strossmayerova 68, Osijek) kako bi dobili blokiće na vrijeme i kako bi podjelu obavili što prije, jer osim podjele imamo pripreme i nabavljanje donacija.

Podjela će biti ponedjeljkom, srijedom i petkom u 9 sati.

Paketi života sadržavat će 20 prehrambenih proizvoda (brašno, riža, šećer, ulje, mlijeko, jaja i ostalo). Isto tako i dalje nastavljamo s podjelom 1l mlijeka za svako dijete u obitelji. Sve pristigle donacije i hranu pred istekom roka trajanja koju prikupljamo svakoga dana odmah ćemo ukomponirati u podjelu paketa života. Isto tako, i naša dječica nikad nisu zakinuta pa ih u paketu očekuje uvijek nešto slatko i slano.

Neizmjerno smo zahvalni dragim nam donatorima, dobročiniteljima, prijateljima, građanima, a posebno našim mladim ambasadorima humanosti koji su temelj i sigurnost lijepe naše domovine.
Naše duboke zahvale idu djelatnicima PU Osječko-baranjske koji svakog mjeseca brinu da se podjela odvija što mirnije i dostojanstvenije, kao i našim medijima koji redovito izvješćuju svekoliku javnost o problemima s kojima se susreću obitelji u socijalnoj potrebi. Na žalost većina korisnika je u problemima kako preživjeti, što staviti na stol gladnoj obitelji i dolazi do mentalnog poremećaja. Kucamo na mnoga vrata, jer projekta još nema, hranu nabavljamo na različite načine, hvala Bogu na divnim ljudima koji nesebično darivaju od srca.

Ne smijemo dozvoliti da kriza morala i humanosti testira kvalitetu života malog čovjeka, jer želimo živjeti u humanijem društvu gdje obitelji u socijalnoj potrebi moraju biti prvi na listi prioriteta čitavog sustava kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini. Želja nam je da naši članovi obitelji dobiju svoj dugo željeni i iščekivani paket prehrambenih proizvoda, cilj je postignut na našu veliku radost.”

Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi”

Photo: Pixabay