PLANTida: Slavimo lokalne proizvode s Plodovi.hr!

Pozdrav ljubiteljima zelenila i lokalne hrane!

Zaokružite ovaj vikend u kalendaru jer se PLANTida vraća i zelenija je nego ikad! Od 8. do 10. rujna 2023. godine, Udruga PLANTaža je za Vas priredila događaj koji će za sva vaša osjetila biti prava poslastica.

  1. 1. dan: Zaronite u more kulture

Započnite svoje PLANTida iskustvo 8. rujna u potpuno novim prostorijama Udruge PLANTaža na Vukovarskoj ulici 3. Od 16:00 do 22:00 sata, uronite u niz prosvjetljujućih predavanja i radionica. Za svakoga će se naći po nešto, bilo da ste novaci u zelenom pokretu ili iskusni ekološku ratnik.

  1. 2. dan: Upoznajte se, pozdravite i jedite s Plodovi.hr

U subotu 9. rujna akcija se prebacuje u mirni Park kralja Držislava (kod poznate osječke Školjke). A evo i glavnog događaja – od 11:00 do 19:00 sati imat ćete posebnu priliku upoznati briljantne umove iza Plodovi.hr, digitalne tržnice koja revolucionira način na koji kupujemo lokalne proizvode. Ali to nije sve! Devet lokalnih proizvođača i obiteljskih gospodarstava (OPG-ova) iz Plodovi.hr kratkog opskrbnog lanca bit će tamo da se upoznate i da Vam predstave svoje proizvode i specijalitete. Vjerujte nam; vaše će okusne pupoljke čekati prava poslastica!

Dok istražujete zelenu tržnicu kratkog lanca opskrbe Plodovi.hr i pohađate radionice, igrate se u dječjem kutku i kupujete na second-hand i vintage buvljaku,okupani suncem, opustite se i zaplešite uz ritmove  DJ-a Vladimira Božića i DJ-a Mefe, koji će za vas puštati od 15:00 do 23:00 sata.

  1. 3. dan: Svjetla, kamera, ekološka akcija!

Završite svoje PLANTida putovanje 10. rujna u kinu Urania. Opustite se i uživajte u odabranom izboru kratkih filmova s Ekološkog festivala Smaragd. To je savršen način za završetak vikenda eko-zabave i ljubavi prema lokalnom.

Jeste li spremni slaviti lokalne proizvode, održivost i zajedničke vibracije? Znamo da jesmo! Vidimo se na PLANTidi. ??