Perkušić u Brifingu

Nakon tjedan dana na dužnosti direktora TZ Baranje, Matej Perkušić je bio gost u prvoj jesenskoj emisiji Brifing.  Perkušić je diplomirani ekonomist iz Bilja i do sada je obnašao brojne dužnosti u gospodarstvu, a posljednja je jedna od čelnih funkcija u laslovačkom  1. maju.
Moj osnovni zadatak je promocija Baranje, kao turističke destinacije. Uz dosadašnje aktivnosti, nastojat ću raditi na povećanju intenziteta online marketinga, ali i svih ostalih djelatnosti važnih za privlačenje turista. Biciklistički turizam je drugi najbrže rastući oblik turizma u svijetu, a Dunav treća destinacija na ključnim stranicama bike-turizma. Upravo poveznicu dunavske rute treba još više iskoristiti i privući što veći broj gostiju, naglasio je Perkušić i dodao kako realizacija brojnih ideja ovisi o novcima, koje planira namaknuti iz Grada i baranjskih općina te EU fondova.
{mp3}perkusicbrifing{/mp3}
Perkušić je najavio bolju suradnju sa ostalim turističkim zajednicama, baranjskim,  županijskom te u susjednim županijama u Hrvatskoj i Mađarskoj.