Otvoreno reciklažno dvorište u Kneževim Vinogradima

Reciklažno dvorište u Kneževim Vinogradima započelo je s radom, a riječ je o nadziranom ograđenom prostoru namijenjenom odvojenom prikupljanju, razvrstavanju i privremenom skladištenju manjih količina posebnih vrsta otpada.

Investitor ove komunalne građevine je Općina Kneževi Vinogradi, a projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Kohezijskog fonda putem Fonda za zaštitu okoliša i Ministarstva zaštite okoliša i prirode, dok je za upravljanje zadužena Baranjska čistoća.
S namjerom ispunjavanja zakonske obveze odvojenog prikupljanja otpada i smanjenja mogućnosti nastanka ilegalnih odlagališta otpada, reciklažno dvorište u Kneževim Vinogradima omogućuje svim fizičkim osobama sa područja Općine Kneževi Vinogradi besplatno odlaganje otpada u količinama koje odgovaraju onima koje se proizvedu i sakupljaju u kućanstvu.
Reciklažno dvorište u Kneževim Vinogradima nalazi se na adresi 1. maja 22c, na lokaciji kod stare željezničke stanice, a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka između 10:00 i 17:00 sati te subotom od 8:00 do 13:00 sati.

Za više informacija možete se obratiti Baranjskoj čistoći na broj telefona 031/700-810 ili osobnim dolaskom na adresu Ulica Republike 11, Beli Manastir.


Izvor: Baranjska čistoća