Otvoren je Proljetni i obrtnički sajam!

Vikend u Osijeku u znaku je 30. proljetnog i 24. obrtničkog sajma koji se od 15. do 17. ožujka održava u prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije, a za posjetitelje će tijekom tri sajamska dana biti otvoren od 10 do 19 sati uz besplatan ulaz i parkiranje.

Ovogodišnji osječki proljetni sajam po drugi se put održava u Gospodarskom centru, a otvorenju su, među ostalima, nazočili potpredsjednik vlade i ministar obrane Ivan Anušić, obnašatelj dužnosti župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Obnašatelj dužnosti župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić naveo je neke od događaja održanih u Gospodarskom centru od njegovog otvorenja prije skoro godinu dana, a izlagačima na ovom proljetnom sajmu poželio uspjeh u daljnjem radu:

Mato Lukić

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković izrazio je zadovoljstvo potaknuto održavanjem Proljetnog sajma i gradnje samog Gospodarskog centra te obrazložio što je vlada u proteklih osam godina nastojala učiniti:

Andrej Plenković

Potpredsjednik vlade i ministar obrane Ivan Anušić iskoristio je priliku da najavi vraćanje vojske u Beli Manastir:

Ivan Anušić

Organizatori Proljetnog i Obrtničkog sajma su Osječko-baranjska županija, Gospodarski centar OBŽ d.o.o. i Hrvatska obrtnička komora OBŽ, a sponzori su HAMAG BICRO, HBOR, Cesting d.o.o., Altrad – Limex d.o.o.. uz pokrovitelje Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU i Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja.

OBŽ