Otvoren izbor za najbolje ruralne fotografije u 2024. godini – nominirajte svoju

Vrijeme je žetve, berbe i narodnih običaja koji su dio agrarne baštine. To je prilika da fotografirate svu raskoš domaće poljoprivrede i ruralnog prostora. Prijavite se na RuralFoto izbor i osvojite vrijedne nagrade!

Otvoren je RuralFoto – izbor za najbolje ruralne fotografije u 2024. godini, kojeg i ove godine putem Interneta organizira Agroklub.

Pozivaju se svi amateri i profesionalci da nominiraju svoje fotografije i tako zajednički potaknu promociju ljepota naših ruralnih prostora i raznovrsnosti domaće poljoprivrede. 

Fotografije je moguće nominirati u jednu od četiriju kategorija, a one su: životinje, priroda, selo i proizvodnja hrane. 

Nominirana fotografija uz kratak opis i pripadajući hashtag izbora  #RuralFoto+ hashtag kategorije treba biti postavljena na KLUB, društvenu mrežu Agrokluba od 21. lipnja do 23. rujna 2024. godine. Kako nominirati fotografiju pogledajte u VIDEU.

Sudionici izbora moraju biti punoljetni, registrirani korisnici portala Agroklub. Važno je ispuniti sve tražene podatke u registracijskom profilu, kako bi prijavitelj bio prihvatljiv. 

OBŽ