Osijek: Sport za sve povodom međunarodnog dana obitelji

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek vas poziva na besplatan program aktivnosti na otvorenom „Zdravko ruši zidove“ koji će se održati u nedjelju, 15.5.2022. godine s početkom u 10,30 sati na prostoru pokraj ZOO Hotela. Pripremit će dobru mjuzu da sve razbudi, a na zelenoj površini uz dječje igralište malo će se razgibati i zabaviti, a možda i naučiti nešto novo! Ovo je peta velika avantura Zdravka u 2022. godini koji je preživljavao koronu, ekonomske krize, inflacije, ratove i ne da se!

U cijelom svijetu 15. svibnja obilježava se Međunarodni dan obitelji. Gradski savez za sportsku rekreaciju
“Sport za sve” Osijek
pripremio je program tako da cijela obitelj može sudjelovati, a tko dođe sam ovaj će dan biti dio naše – Zdravkove – obitelji!

Kreće se programom PROMRDAVANJE koji će vas, kako samo ime kaže, „promrdati“ i pripremiti za aktivnosti koje vas očekuju: očekuju vas djecu, mame, tate, bake, djedove, tetke, strine, stričeve da se odvažite, dođete i 15 min vježbate s njima! Nije bitno da ste u formi, nije bitno imate li višak kilograma i nije bitno jeste li ikada vježbali do sada! Bitno je samo da dođete i postanete dio Zdravkove vježbačke obitelji!

Nakon uvodnog vježbanja imat ćete 10 minuta vremena da vratite dah pa će se za to vrijeme predstaviti članovi Plesnog studija Independance MTV sekcijom.

Nastavlja se s programom IGRANJAC kojim ćete se opet svi zajednički sjajno zabaviti sportsko-rekreacijskim igricama na livadi kraj dječjeg igrališta. Ovo ne želite propustiti zato se sportski obucite da nemate izgovora!

Slijedi nastup breakedance sekcije Plesnog studija Independance.

Sada je na redu prava poslastica – DOBRO DRVO – mala dječja predstava igraonice Moltonko u kojoj će uživati i mame i tate!

Za one koji se još nisu upoznali sa dobrobitima nordijskog hodanja pripremili su program NORDIĆ – malu školu nordijskog hodanja. Štapove su za vas pripremili, a instruktor vas očekuje – zašto ne biste probali nešto novo?

Sigurno niste zamišljali da ćete jednoga dana biti MAJSTOR GURTNE! Ovo vam je prilika da se okušate na slacklineu – hodanju po gurtni, a da bi sigurno balansirali (i prizemljili) pobrinut će se treneri.

Dok vi lebdite u zraku imaju još jednog aduta koji je nadaren za cirkuske fore pa će zainteresiranim Zdravkovim rekreativcima pomoći da i sami žongliraju lopticama i „diabolom“.

Kraj našega druženja predviđen je za 12:30 sati tako da ćete bez problema stići malo pajkiti poslije ručka, ispunjeni zadovoljstvom nakon lijepo provedenog dana… No, nemojte se opustiti previše – uskoro nas očekuje nova Zdravkova avantura!

10:30 – 10:45 Promrdavanje – program vježbanja za velike i male

10.45 – 10:55 Plesni nastup – MTV sekcija Independence

11:00 – 11:30 Igranjac – igre za djecu i odrasle

11,30 – 11,45 Plesnjak battle – breakedance sekcija Independence vs. Zdravkova ekipa

11:45 – 12:05 Dobro drvo – mala predstava za djecu

11:45 – 12:30 Majstor gurtne – Slackline – hodanje po gurtni

11:45 – 12,30 Nordići – Mala škola nordijskog hodanja

11:45 – 12:30 Žongliranje, diabolo

Dođite autom, bicošem, iskombinirali smo da taman stignete doći i kompom ako se na to odlučite (kreće s osječke strane u 10,20) i budite dio ove lijepe priče!

ZDRAVKO JE KRENUO – KRENI I TI!!!