OŠ Kneževi Vinogradi, Područna škola, Grabovac – Jedina škola iz Baranje na popisu treba naše glasove(SVAKI DAN) za renoviranje i opremanje kuhinje!

Dio djece u Hrvatskoj, u školi će pojesti jedini cjeloviti obrok u danu. Ti možeš pomoći da taj obrok bude topao i kvalitetan!

Brojne su škole kroz prijave pokazale zašto su im donacije neophodne za pružanje kvalitetnijih školskih obroka.

Glasaj za svog favorita jer će samo tri škole s najviše glasova osvojiti sredstva prikupljena donacijama. Zato daj svoj glas i osiguraj školarcima diljem Hrvatske kvalitetne tople obroke!

Glasanje se zatvara 30.3.2023., a nagrađene otkrivaju 31.3.2023.

Jedina škola iz Baranje koja je ušla u uži krug izbora, u prvih 10. A po broju glasova, samo prve 3 škole će dobiti renoviranje i opremanje kuhinje.

“OŠ Kneževi Vinogradi, PŠ Grabovac mala je škola smještena u Baranji. Škola broji 26 učenika, a svi učenici objeduju u školi. Obroci se pripremaju u dotrajaloj čajnoj kuhinji, koja ne zadovoljava potrebe škole. Čajnoj kuhinji su potrebni novi elementi, jer stari više nisu funkcionalni i radna površina, koju trenutno nemamo. Školi su također potrebni mali kuhinjski aparati i štednjak odgovarajuće veličine. Dobivena sredstva škola bi upravo uložila u nabavku odgovarajućih kuhinjskih aparata, kao što su sjeckalice, blenderi, konvektomati za zdravu pripremu hrane… u kojima bi se pripremali zdravi obroci. Vijest o školskom obroku za sve učenike u Hrvatskoj nas je jako razveselila, ali smo svjesni da veliki dio škola, kao i mi sami, nema odgovarajuće uvjete u kojima bi se pripremali zdravi obroci, nego se uglavnom poslužuju peciva. Nadamo se sredstvima ovog natječaja promijeniti situaciju u našoj školi.”

Glasaj SVAKI DAN na linku!