Obiteljska atmosfera u Kući Biljkinog oca – Mjesec baranjske kuhinje

Održana je četvrta radionica u sklopu Mjeseca baranjske kuhinje – i to u Kući Biljkinog oca u Lugu. Meni je bio vegetarijanski, a domaćini Vedran i Ljiljana Grizbaher atmosferu su učinili pravom obiteljskom.

Doček posjetitelja i sudionika u radionici bio je uz kavu, rakiju i baranjski doručak – vegetarijanska verzija u kojoj je humus zamijenio mast.

Senata Majić, Direktorica Turističke zajednice Općine Bilje-Kopački rit, odmah pri dolasku na radionicu predstavila je već spomenuti meni i domaćine:

Senata o meniju

Bez obzira na manji broj posjetitelja, Senata Majić zadovoljna je radionicom:

Senata o posjetiteljima

Nakon doručka, radionica je započela pripremom povrća za sataraš.

Domaćin Vedran Grizbaher osvrnuo se na posebnost menija ove radionice:

Vedran o tijeku radionice

Rekao nam je i kako je ovaj meni izabran baš za ovu radionicu, inače jedini vegetarijanski u cijelom Mjesecu baranjske kuhinje:

Vedran o meniju

Nakon sataraša na red su došle i taške, a zbog izgubljenog valjka tijesto se valjalo i bocom!

Taške su se pravile i punile na dva različita načina – oba s finim rezultatima!

Na nadolazeće radionice moguće se prijaviti klikom na poveznicu: https://forms.gle/XTysirVujqZY6L5NA