Održana je četvrta radionica u sklopu Mjeseca baranjske kuhinje – i to u Kući Biljkinog oca u Lugu. Meni je bio vegetarijanski, a domaćini Vedran i Ljiljana Grizbaher atmosferu su učinili pravom obiteljskom.
Doček posjetitelja i sudionika u radionici bio je uz kavu, rakiju i baranjski doručak – vegetarijanska verzija u kojoj je humus zamijenio mast.
Senata Majić, Direktorica Turističke zajednice Općine Bilje-Kopački rit, odmah pri dolasku na radionicu predstavila je već spomenuti meni i domaćine:
Bez obzira na manji broj posjetitelja, Senata Majić zadovoljna je radionicom:
Nakon doručka, radionica je započela pripremom povrća za sataraš.
Domaćin Vedran Grizbaher osvrnuo se na posebnost menija ove radionice:
Rekao nam je i kako je ovaj meni izabran baš za ovu radionicu, inače jedini vegetarijanski u cijelom Mjesecu baranjske kuhinje:
Nakon sataraša na red su došle i taške, a zbog izgubljenog valjka tijesto se valjalo i bocom!
Taške su se pravile i punile na dva različita načina – oba s finim rezultatima!
Na nadolazeće radionice moguće se prijaviti klikom na poveznicu: https://forms.gle/XTysirVujqZY6L5NA