Novi album!

cecilija
cecilija

Nakon hitova Hej mladosti, Mangup i Opa opa, popularna pjevačica i televizijska voditeljica Cecilija objavila je novi studijski album.

 

 

Naziv albuma Bolje da se volimo šalje jako lijepu poruku u vremenima kada ono ljudsko u ljudima često zakaže. Uz novi album Cecilija je predstavila i videospot za istoimeni singl. U pitanju je ljetna poslastica za koju su kadrovi snimani na morskoj obali, a sve je režirao Mario Šulina iz Produkcije Nova. Iza pjesme stoji hitmejkerski tim Dušan Bačić-Bojan Dragojević koji je radio i na njezinim prošlim hitovima, ali i na cijelom albumu.

Osim spomenutih pjesama Bolje da se volimo donosi još osam pjesama i četiri pjesme s albuma Maska koji je 2016.  godine nagrađen Zlatnom pločom. Ovo priznanje nije samo slučajno za popularnu Ceciliju koja se već dugi niz godina bavi glazbom, od standardnog tamburaškog zvuka do kombinacije tamburice i pop zvuka s kojim se danas predstavlja, a za koji su zaslužni Dušan Bačić i Bojan Dragojević. Iza nje je i 6 nominacija za najveći glazbenu nagradu Porin, ali i brojna druga priznanja s kojima se pozicionirala na hrvatskoj zabavnoj glazbenoj sceni. Epitet kraljice tamburaške glazbe itekako je zaslužila, a novim albumom Bolje da se volimo još jednom će potvrditi svoj status.

{youtube}kboMNBvZ_9k{/youtube}