Nova stranica BARA-e

Sredstvima Osječko-baranjske županije i Grada Belog Manastira uspješno je lansirana nova internetska stranica Baranjske razvojne agencije Grada Belog Manastira (BARA-e).

Radi se o projektu informiranja poduzetnika kojim je BARA omogućila jedinstveno mjesto gospodarstvenicima te ostalim mogućim prijaviteljima projekata pretraživanje svih otvorenih natječaja.

Cilj nam je bio poduzetnicima, obrtnicima, poljoprivrednicima, ali i drugim mogućim prijaviteljima omogućiti da u dva klika saznaju koji natječaj je otvoren. Natječaji su na www.bara-bm.hr pretraživši i po područjima na koja se odnose, ali i po vrstama prijavitelja, tako da svatko može pogledati koji natječaj je otvoren baš za njih., kazala je o novoj stranici ravnateljica BARA-e Milica Milosavljević.

Informacije za sebe mogu pronaći i građani, udruge, jedinice lokalne samouprave, socijalni poduzetnici i obrazovne ustanove, a stranica ima i dio kojim BARA kao razvojna agencija omogućuje svom osnivaču i građanima vizualno praćenje investicija u Gradu Belom Manastiru.

Radilo se o projektima koje smo mi proveli ili projektima koji su u provedbi ili su planirani, dio stranice pod Projekti vizualno prati što se sve na području Grada Belog Manastira radi i svi građani, ali i gradske službe, tvrtke i ustanove mogu na tu kartu unositi podatke koji će se pak pratiti i kroz bazu projekata. Jedinstven je ovo alat za detaljno praćenje ulaganja koji će kako vrijeme bude prolazilo i ovisno o tome budu li svi u njega unosili podatke omogućiti nama, građanima a i našem osnivaču pregled razvoja ovog Grada., rekla je Milosavljević.

Podsjetimo, radi se o projektu koji je Osječko-baranjska županija financirala iz proračuna za 2016. godinu kroz Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora za informiranje i obrazovne aktivnosti na području Osječko-baranjske županije u 2016. godini.

Za sve dodatne informacije dostupni smo na 710-213 i 091/4334-614 ili na bara@beli-manastir.hr.

www.bara-bm.hr