Nina Donelli & klapa More-“Zadnji put”

Zanimljiv spoj mladosti i tradicije krije pjesma koju je napisala i skladala sama Nina, inspirirajući se Dalmacijom i svim njenim bogatstvima u koje je odmalena zaljubljena. Aranžerski su pjesmu oblikovali Dejan Parmak i Franjo Valentić.

Volim klape i pratim klapsku scenu te sam jako ponosna što ću baš s klapom More dijeliti pozornicu 21. kolovoza. Uzbuđena sam jer je festival natjecateljskog karaktera, veselila bi me nagrada, ali i sama mogućnost pjevanja pred šibenskom publikom me ispunjava srećom i zahvalnošću”, kaže 23-godišnja Nina koja ozbiljno gradi svoju karijeru u Sloveniji i Hrvatskoj snimajući kvalitetne pjesme istaknutih autora.

Klapa More može se pohvaliti s više od 30 godina uspješnog djelovanja koje su obilježile predivne pjesme izvedene na brojnim festivalima i klapskim susretima gdje ih publika redovito nagrađuje. Suradnja s Nenom Belanom u pjesmi “Srce od leda” pokazala se kao dobitna kombinacija pa su nastavili uspješan niz hitovima “Divojka s juga”, “Rijeka snova” i “Galeb” koji su klapu More pozicionirali u srca široke publike.

Pred Ninom Donelli i klapom More su završne pripreme za nastup uživo na 24. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, a nakon toga se vraćaju se koncertima i svirkama kojima će zaokružiti ljetnu sezonu koja je pokazala da se publika zaželjela koncerata i dobre glazbe koja ima moć odvesti nas u neki bolji, zabavniji svijet.

foto: Nina Donelli/facebook