‘Nikad nije kasno’

igor delac
igor delac

Pjesma Nikad nije kasno, sedmi je singl Igora Delača nastao u suradnji s autorsko-producentskim timom HitFactory i istovremeno njihov sedmi uzastopni broj 1. na nacionalnoj top listi HR Top 40.

 

To je uspjeh kojim se mogu pohvaliti samo rijetki izvođači i potvrda da je Igorov povratak modernoj pop glazbi bio pun pogodak. Nakon sjajnog prijema pjesme kod brojne publike i slušatelja na radijskim postajama, došlo  je vrijeme i za videobroj čija izrada je kasnila zbog problema uzrokovanih korona virusom.

Iako sam svoj novi album najavljivao za kraj svibnja, zbog svega što nam se posljednjih mjeseci dogodilo prisiljen sam to odgoditi za kraj godine. Nadam se da će se sve uskoro vratiti u normalu, a do tada slušajte i gledajte Nikad nije kasno. Siguran sam da će Vas razveseliti i unijeti bar malu dozu optimizma u Vaše živote. U ovakvim trenutcima pozitiva i optimizam su nam stvarno najpotrebniji, a to Vam poručuju i svi sudionici u mom spotu. Ostanite  pozitivni i vjerujte u sebe, jer samo tako nikad nije kasno da postignete ono što želite. Svi mi ponakad zaboravimo da imamo samo jedan život i da svaki dan trebamo živjeti punim plućima slijedeći svoje snove. Oni su ostvarivi ako smo dovoljno hrabri i uporni, jer nebo uvijek hrabre nagradi. Moja glazbena karijera u posljednje dvije godine za to je najbolja potvrda“, poručio je Igor Delač.

{youtube}Zw_n_SEfbnU{/youtube}