Nagrađeni najbolji učenici na području Općine Kneževi Vinogradi

_cuva

U prostorijama Općine Kneževi Vinogradi u četvrtak 20. srpnja održana je dodjela nagrada najboljim osmašima i najboljem srednjoškolcu s područja Općine. Nagrade je uručio je načelnik Vedran Kramarić uz pohvale za sve uspjehe, uloženi trud i iskazano znanje, te im zaželio uspješan nastavak školovanja.

Za najboljeg osmaša na prijedlog Osnovne škole Kneževi Vinogradi proglašen je Fran Petričević iz Kneževih Vinograda, a za najboljeg osmaša na prijedlog Osnovne škole Zmajevac proglašena je Ester Anđal iz Zmajevca. Za najboljeg srednjoškolca temeljem Javnog poziva proglašen je Valentino Rabi iz Kamenca.

Nagrade su dodijeljene temeljem Programa poticanja obrazovanja na području Općine Kneževi Vinogradi za period 2018.- 2023. godine, a Općina je najboljeg osmaša Osnovne škole Kneževi Vinogradi i Osnovne škole Zmajevac nagradila sa potporom u iznosu vrijednosti kompleta knjiga za slijedeću školsku godinu i tabletima.

Za najboljeg srednjoškolca temeljem Javnog poziva proglašen je Valentino Rabi iz Kamenca. Njegov odličan uspjeh – prosjek ocjena 5,0, nagrađen je potporom u vrijednosti 132,27 €, laptopom i sezonskom ulaznicom za bazene na SRC Kneževi Vinogradi.

Tekst i foto: www.knezevi-vinogradi.hr