Mostarski slavuj ima novu pjesmu – “Od jeseni do proljeća”

Adi Šoše je mostarski pjevač koji je u emisiji A-strana maestralno izveo prekrasnu pjesmu “Kuća puna naroda”, koju je napisao Gibonni a u originalu otpjevao Zdravko Čolić.

Ovaj mladi pjevač kojeg je javnost u regiji upoznala ove godine preko jednog od najgledanijih pjevačkih natjecanja “Zvezde Granda”, u kojem je daleko dogurao. Na YouTubeu je objavljivao i obrade nekih od poznatih pjesama poput Giulianove “Gdje smo mi”.

Adi ima novi singl. Pjesma se zove “Od jeseni do proljeća”, a objavljen spot na YouTubeu u trenutku pisanja ovog teksta, u nepuna 24 sata već broji preko 135 tisuća pregleda. Za Adija ju je napisao Amil Lojo.

Ova pjesma ima prizvuke nekog starog vremena i glazbe uz koju sam odrastao, tako da je vidim kao hommage tom vremenu. Uz to, pjesma emitira puno energije i emocije, ima elemente onog što može, nadam se, trajati i to mi je jako bitno. Siguran sam da će je moja publika lijepo prihvatiti na svirkama i nadam se da ćemo je kao i prethodne jednog dana zajedno pjevati na nekom stadionu”, kaže Adi.