“Memorijal Franjo Bartolić”

Održano je tradicionalno vatrogasno natjecanje sa ručnom zaprežnom vatrogasnom štrcaljkom koje od prije nekoliko godina nosi naziv Memorijal Franjo Bartolić po preminulom zapovjedniku JPVP Grada Belog Manastira i višegodišnjem zapovjedniku i predsjedniku DVD-a Petlovac, koji je svojim nesebičnim radom na osnivanju i opremanju DVD-ova nakon domovinskog rata zadužio kompletno vatrogastvo Baranje.

Program Memorijala je otvorio zapovjednik DVD-a Petlovac Branko Vuk, a prisutnima se na samom početku obratio i predsjednik VZ Osječko-baranjske županije, a ujedno i predsjednik VZ Baranja Zdenko Čarapar.

Prvo mjesto u kategoriji Ženska B ekipa osvojila je ekipa domaćina DVD-a Petlovac, dok je pobjednička ekipa u kategoriji Ženska A bila ekipa DVD-a Beli Manastir ispred ekipe DVD-a Petlovac, koja je osvojila drugo mjesto.

Kod kategorije Muških B ekipa bila je nešto veća konkurencije te je od 5 ekipa treće mjesto osvojila ekipa DVD-a Petlovac, drugo mjesto ekipa DVD-a Beli Manastir, dok je pobjedu odnijela ekipa DVD-a Karanac. Najveća je konkurencija bila u kategoriji Muških A ekipama u kojima je bilo prijavljeno 14 ekipa, dokaz tome je bila razlika između prvog i sedmog mjesta u neznatna 24 boda. Treće mjesto u kategoriji muška A ekipa pripalo je ekipi DVD-a Kneževi Vinogradi, drugo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Baranjsko Petrovo Selo, dok  je pobjednička ekipa bila ona iz DVD-a Novi Bezdan.

Najboljim ekipama je pehare uručio predsjednik DVD-a Petlovac Tomislav Kuček, te je nakon podjele uslijedila zabava uz Fešta band.

FOTO: Facebook stranica DVD Petlovac