‘Madonna’

Osječki dvojac SHOMY i VUKI snimio je novu pjesmu u izdanju CROATIE RECORDS. Pjesma pod nazivom MADONNA stilski se nastavlja na ranije izdane hitove Mi amore, Pala je noć  i Ludo volim te.

I ovaj put su Mišo Matijašević (Shomy) i Antonio Vukalović (Vuki) autori teksta, dok je glazbu napisao Karlo Papić. Pjesma je snimljena u glazbenom studiju Kristijana Brodara. Završen je također i glazbeni video spot u produkciji osječkog studija CINEMATIC pod redateljskom palicom Josip Grizbahera. Glavna uloga, uz Shomy i Vukija, pripala je mladoj Anamariji Lovrenčić koja je u potpunosti opravdala ukazano povjerenje.

Premijera spota bit će u srijedu 26.11.2014 na CMC-u.Shomy i Vuki svojim nesebičnim radom uspijeli su se probiti na hrvatsku scenu i svojim pozitivnim stavom ulili su nadu u bolju budućnost svim mladim generacijama.

Ovom prilikom Shomy i Vuki se zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pomogli realizaciju ovog projekta, a u prvom redu to su: Villa Ivanić, SIM tvornica pvc stolarije, Hotel Patria, Hotel Lav,Plinos i Fitness central.