Lusha!

Hit Records vam sa zadovoljstvom predstavlja novu sjajnu zvijezdu na glazbenom nebu – Lusha!

Lusha je umjetničko ime mlade, zgodne i izuzetno glazbeno nadarene mlade zagrepčanke. U sve napisano možete se i sami uvjeriti poslušavši singl prvijenac zanimljivog naslova ‘Suze crne boje’.

Lusha nam je skromno priznala kako je oduševljena novim glazbenim iskustvom ali i dodala kako su očekivanja naravno velika – Riječ je o ljubavnoj pjesmi, a govori o djevojci kojoj suze crne boje loše stoje i pokušava ih sakriti zajedno sa tugom, ali ona se i dalje nada tom “posebnom” dečku. Kako je pjesma ljubavna, u svakoj pjesmi se naravno možeš pronaći, a kada se nađeš onda ju je i lakše otpjevati jer se stopiš s njom.

{youtube}g9rbW-u-NCs{/youtube}

Za mene je ovo jedno veliko i novo iskustvo i oduševljena sam samim radom i stvaranjem singla. Od pjesme očekujem da dođe do što većeg kruga slušatelja kako bi s njima podijelila svoje osjećaje, energiju i ljubav prema pjevanju.

Čovjek zaslužan za tekst, glazbu i aranžman ‘Suza crne boje’ provjereni je hitmaker Ante Pecotić. Sama Lusha nije krila zadovoljstvo suradnjom – ‘Sve se brzo dogodilo kad sam upoznala Antu Pecotića i počela se rađati pjesma. Sam rad s Antom je poseban. Kad radiš s nekim tko je toliko iskusan i od koga možeš puno naučiti, naravno da je s njim onda savršeno raditi. Od komunikacije, do rada pa do zezancije. Bolje nisam mogla očekivati.

Zadovoljstvo suradnjom, ali i finalnim glazbenim rezultatom nije krio ni Ante Pecotić –  ‘Ovo je naša prva zajednička suradnja, a pjesma Lushi savršeno odgovara, jer je mlada, a uz to i odličan vokal te izuzetno glazbeno nadarena. Osjećam da smo s pjesmom ‘Suze crne boje’ našli pravu mjeru koja odražava njen karakter u odnosu na moj autorski izričaj. U konačnici, ovo je samo početak jedne lijepe i dugotrajne suradnje!

Singl prvijenac Lushe ‘Suze crne boje’ prati i prigodni video spot snimljen pod redateljskom palicom Željka Petreša. Kako zvuči i izgleda Lusha ali i ‘Suze crne boje’ možete se uvjeriti već ove nedjelje 06.09. u televizijskoj premijeri na RTL2 Televiziji u emisiji ‘Top.hr’ od 14.30 sati. Svjetlo radijskih etera singl će ugledati u radijskoj premijeri u utorak 08.09. na Narodnom radiju u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’.