Kulturni centar u Kneževim Vinogradima

U Kneževim Vinogradima otvoren je novo obnovljeni Kulturni centar smješten u prostorijama bivšeg disco kluba. Podrumski dio centra je namijenjen cijelom nizu umjetničkih i kulturnih sadržaja kao što su izložbe, predavanja, projekcije, promocije, radionice, seminari i slično, a prizemni dio je uređen kao prostor za webcaffe, te je namijenjen za druženje i umrežavanje

Građevinski radovi na Kulturnom centru trajali su od rujna 2014. godine, do ožujka ove godine. U obnovu i opremanje je ukupno uloženo 770.000,00 kuna. Obnovu je sufinanciralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice u iznosu od 345.000,00 kuna, a razliku sredstava osigurala je Općina iz svog Proračuna. Otvorenju su između ostalih nazočili i pomoćnik ministra regionalnog razvoja i fondova EU gosp. Venko Ćurlina, njegov suradnik gosp. Pavo Šašlin, te projektanti tvrtke Arkkidam d.o.o. Osijek.
˝DANI OTVORENIH VRATA KULTURNOG CENTRA˝
Svi zainteresirani stanovnici Općine imali su priliku razgledati novouređeni Kulturni centar uz postavljenu izložbu fotografija „Od čokota do vina“ Kinge Kolar.