Krenuo taxi u Belom Manastiru

Od danas u 11 sati krenulaje taxi služba u Belom Manastiru. Svečanim potpisivanjem ugovora početak su označili direktor franšize Taxi Cammea za Slavoniju i Baranju Klaudio Klajn  i Tihomir Nožina iz Drive Zone, koji postaje nositelj franšize za Beli Manastir. Naglasili su kako su prepoznali potrebu za taxijem u Belom Manastiru, a posebno u prigradskim naseljima.
Za početak vozit će dva vozila po promotivnim cijenama od 15 kuna za 5 kilometara, a svaki kilometar je još 5 kuna, rekli su Nožina i Klajn…
{mp3}taksisti{/mp3}
Za početak će raditi 6 zaposlenih mladih Belomanastiraca, a predsjednica Gradskog vijeća Jadranka Sabljak i dogradonačelnik Marko Bogatić zahvalili su taxi tvrtkama na pokretanju ovakvog servisa i i niskim cijenama. Osim povezivanja s prigradskim naseljima, velike su potrebe prijevoza starijih osoba izvan grada i mladih koji se vraćaju iz noćnog života.
Postoji i segment turizma, posebno vinskog, jer je policija u Baranji jako savjesna, tako da će i zu biti posla za taksiste, naglasio je Bogatić.

Narudžbe su na fiksni telefon 285 – 285 ili 1212 biranje broja 9 te aplikacije Taxi navigator.