Kotrljaneri ponovno kod Baranjskih leptirića

Članovi Udruge za rekreativni biciklizam Kotrljaneri proteklog vikenda, u nedjelju 26. ožujka po treći puta posjetili su svoje prijatelje u Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama Baranjski leptirići u Belom Manastiru.

Razlog je bila humanitarna akcija pod nazivom “Darivanja Baranjskih leptirića”. Naime, članovi URB Kotrljaneri su uz pomoć privatnih donacija, te tvrtki Jamnica, Agria, Kannan i Caffe bara Rost prikupili sredstva za slatke poklon pakete koji su podjeljeni djeci iz udruge Baranjski leptirići. “Iako su Kotrljaneri službeno iz Osijeka, u udruzi ima i nekoliko baranjaca. Možda je to i razlog zašto je uvijek nekako vraćamo Baranjskim leptirićima. Naša prva akcija za njih bila je velika biciklijada 2014. godine kada smo Udruzi poklonili stacionarni bicikl.” prisjetio se predsjednik URB Kotrljaneri Filip Stanić, koji je i sam baranjac.

“Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovom događaju, te barem na jedan dan izvukli osmijeh na lica članovima Baranjskih leptirića.” dodao je Filip. Predsjednik Baranjskih leptirića Držislav Šušak zahvalio se na donaciji, a druženje je nastavljeno kroz razgovore o daljnjoj suradnji i mogućoj novoj biciklijadi za Baranjske leptiriće.