Koncert Zrinke Posavec

Centar za kulturu organizira koncert Zrinke Posavec. Zrinka s izvrsnim glazbenicima stiže u subotu 1.lipnja u 19.30 sati u dvoranu Kina Centra za kulturu Grada Belog Manastira. Radi se o iznimno talentiranoj pjevačici, kantautorici, pjesnikinji, profesorici, a ponekad i stand up komičarki. Nakon dva iznimna albuma, brojnih koncerata po Hrvatskoj i svijetu, nakon mnogobrojnih glazbenih pozornica, Zrinka Posavec dolazi i Belom Manastiru pokloniti sve melodije koje joj duša skuplja godinama. Zrinka Posavec – čarolija etna stiže u Baranju!

Centar za kulturu Grada Belog Manastira – Dvorana kina Belog Manastira
1.6 2019. u 19:30h

Njezin je moto kako ‘Glas otkriva dušu, strast i želje’, u što se  uvjerili svi koji su do sada imali prilike slušati našu talentiranu i cijenjenu glazbenicu, Zrinku Posavec.
Uskoro će tu priliku dobiti i publika u Belom Manastiru, budući da Zrinka s izvrsnim glazbenicima stiže u Centar za kulturu Grada Belog Manastira, u subotu, 1. lipnja 2019.

Zrinka Posavec je iznimno talentirana pjevačica, kantautorica, pjesnikinja, profesorica, glazbena pedagoginja a ponekad i stand up komičarka, budući da su njeni koncerti prožeti najljepšim pjesmama, melodijama i stihovima no i zanimljivim iskustvima koje glazbenica dijeli s publikom, uz koja se redovito svi nasmiju. Nakon njenih koncerata publika izlazi s osmjehom na licu, ispunjeni najljepšim glazbenim trenucima. Ova autorica muzici pristupa iz duše, strasno, izvodeći one skladbe kroz koje  može najbolje ispričati samu sebe, a tako dotaknuti i one koji je slušaju.

Na repertoaru će se, u subotu 1. lipnja, od 19.30 sati, tako naći tople starogradske pjesme koje pripadaju Panoniji,  pjesme iz Međimurja, Dalmacije i njezine Slavonije poput „O jesenske duge noći”, naći će se autorske skladbe „Za tebe”, „Ako želiš moje srce” no i neke od najpoznatijih pjesama sevdaha poput „Kad ja pojdoh na Bentbašu”. Uz sve to, Zrinka će prisutnima predstaviti i neke pjesme iz svoje zbirke poezije „Soba za buđenje”. Na pozornici dvorane kina Belog Manastira Zrinki će se pridružiti vrsni glazbenici okupljeni u ansambl: Kristina Bjelopavlović Cesar na klaviru, Mario Igrec na gitari, Borna Šercar na udarljakama i Mladen Baraković na kontrabasu.

Nakon dva iznimna albuma, brojnih koncerata po Hrvatskoj i svijetu, nakon mnogobrojnih glazbenih pozornica, Zrinka Posavec dolazi i Belom Manastiru pokloniti sve melodije koje joj duša skuplja godinama.

Ulaz na koncert je besplatan, pa ne postoji niti jedan razlog da subotu uvečer ne uljepšate koncertom Zrinke Posavec.

Bit će to večer za pamćenje, ispunjena dubokim emocijama i emotivnim interpretacijama. Koncert se odvija uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske