Kasovih petnaest – Slavljenički koncert – nagradna igra

Dragi ljubitelji dobre glazbe, pripremite se za jedinstveno glazbeno iskustvo jer bend Kas slavi 15 godina na glazbenoj sceni!
Pozivamo vas da se pridružite slavljeničkom koncertu koji će se održati u Dvorani Gradski vrt u Osijeku, u subotu, 23. ožujka 2024. godine s početkom u 20:00 sati!

Već su potvrđeni neki gosti koji će im se pridružiti na pozornici. To su njihovi kolege i prijatelji Lege, Igor Delač i Tamburaški sastav Šokci. Sigurni smo da nam priređuju još koje iznenađenje, ali zato morate na koncert doći, a ne nagađati!

Ako smatrate da imate neke sreće, nagradna igra se sama zaigrati neće!

https://www.facebook.com/radiobaranja/posts/941046834688460

Kas je bend čije je srce oduvijek kucalo u ritmu ljubavi, a to se osjeća u svakoj noti njihove glazbe. Već 15 godina, Kas nas osvaja svojim glazbenim umijećem i nevjerojatnom energijom na pozornici. Kroz godine, prošli su razne faze, ali uvijek su dominirali svojom strašću prema glazbi, nevjerojatnom povezanošću s publikom i pristupom koji te tjera da se osjećaš dobro i voljeno. Vjerojatno je zbog toga nastao i njihov slogan: večeras slavimo ljubav

Ovaj koncert je, osim zbog rođendana, poseban i jer će se održati u njihovom rodnom gradu, gradu koji im je bio inspiracija i mjesto gdje su svoje prve note izvodili pred publikom.

Sada je vrijeme da zajedno proslavimo ovaj važan jubilej u njihovoj karijeri.