Izložba slika

U Malog galeriji Focus, Centra za kulturu otvorena je edukativna izložba “SVETI MARTIN EUROPLJANIN I SIMBOL DIJELJENJA”. Organizator izložbe je Centar za kulturu Grada Belog Manastira u suradnji s Prijateljima svetog Martina Beli Manastir i Ogrankom Matice hrvatske u Belom Manastiru.

U prostorijama  Centra za kulturu može se pogledati i izložba slika “STOPAMA SVETOG MARTINA” 2018. koju su organizirali Centar za kulturu Grada Belog Manastira u suradnji s Prijateljima svetog Martina Beli Manastir i Maticom umirovljenika Grada Belog Manastira.

Izložbu možete pogledati svakim radnim danom od 9:00 do 14:00 sati, a ulaz je besplatan.

Podsjetimo kako je lipnju u organizaciji Grada Belog Manastira,Centra za kulturu,Udruge prijatelji sv. Martina, Ogranaka Matice hrvatske Beli Manastir i Kulturnog centra sv.Martin -Hrvatska svečano  otkrivena Stopa sv. Martina  na Trgu slobode u Belom Manastiru. U sklopu te svečanosti Demokratska zajednica Mađara Hrvatske i Centar za kulturu organizirali su izložbu “Putevima Svetog Martina kroz Baranju.”  Stopa je poticaj za pješačenje, druženje s prirodom i ljudima, razmjena ideja, komunikacija i zbližavanje i upravo iz tog razloga stopom do stope nastaje mreža putova koja danas povezuje mnoga europska mjesta i gradove s tradicijom štovanja Svetog Martina, zaštitnika Belog Manastira.

{galerija}BM2018/izlozba1{/galerija}