‘Hej, Balkano’

Nova pjesma Maje Šuput “Hej, Balkano” dva je dana odjekivala Samoborskim gorjem, gdje je Maja u atraktivnom turističkom središtu Eko Selo snimala istoimeni spot. Popularna pjevačica je spot snimala u štiklama i atraktivnom bodiju koji su za nju napravili ELFS- i.

Ovo je bilo najzabavnije snimanje spota. Uvijek se trudimo biti drugačiji, pa zato i spot nije tipičan i očekivani, već smo se prepustili u ruke poznatog režisera Darka Drinovca koji je osmislio ovu posebnu priču. Kako je snimanje proteklo u smijehu, a naglasak je na smiješnim situacijama i događajima, biti će to pravi mali igrani film, naravno žanr komedija. Puno teže od jahanja konja u štiklama i pucanja iz pištolja bilo mi je snimanje na temperaturi od 0 stupnjeva i hodanje u štiklama po snijegu visine pola metra” kaže Maja.

Za potpuni vizualni identitet zaslužni su dečki iz TS Dyaco, koji su stali uz bok Maje Šuput, te je pratili u svim nepodopštinama koje je osmislio režiser Darko Drinovac.

Kako se u pjesmi spominju Lika, Podgorica, Vardar, Jadran, Triglav, Mostar, scenografija je, a samim time i Majin styling kojeg je osmislio Marko Grubnić odisao balkanskim, ali opet glamuroznim izdanjem.

{youtube}4mXtmQGjISY{/youtube}