Gradonačelnik primio brončanog reprezentativca

Olimpijske igre gluhih i nagluhih koje su se krajem prošlog mjeseca održale u turskom Samsunu bile su dosad najuspješnije za hrvatske sportaše koji su se kući vratili s čak 6 medalja, a među njima je i jedan Baranjac.
Nemanja Damjanić dugogodišnji reprezentativac u rukometnoj reprezentaciji koji se iz Turske vratio s broncom oko vrata. Kako bi čestitao brončanom reprezentativcu ugostio ga je danas prijepodne i gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob.

Nemanji je ovo već četvrta medalja s velikih svjetskih natjecanja, a iako je zadovoljan broncom i on sam priznaje kako ova reprezentacija uvijek cilja na najvišu stepenicu postolja.

{mp3}2017/Damjanicweb1{/mp3}
Prve rukometne korake napravio je u RK Beli Manastir koji nažalost trenutačno više nije aktivan u nijednoj dobnoj kategoriji. Upravo iz tog razloga odlučio se angažirati oko ovog problema, te uz podršku grada krenuti u pokretanje makar za početak jedne, seniorske ekipe.

{mp3}2017/Damjanicweb{/mp3}
Gradonačelnik je uz čestitke na ovom iznimnom uspjehu, naznačio kako će Nemanja u svom daljnjem radu, ali i nastojanjima da vrati rukomet na belomanastirske terene imati pomoć Gradske uprave.

{mp3}2017/DamjanicRob{/mp3}