Glavni odbor MH-e s predsjednikom Mirom Gavranom u Baranji

Glavni odbor Matice hrvatske svoju će sjednicu, otvorenu za javnost, održati u subotu 21. svibnja u 10 sati u Belom Manastiru. Tim je povodom u Beli Manastir stigao i Miro Gavran, hrvatski dramatičar, romanopisac, pripovjedač, pisac za mlade i predsjednik Matice Hrvatske koji je održao književno druženje s članovima Kluba čitatelja Matice hrvatske, ogranka Beli Manastir.

Članovi Glavnog odbora održali su kratki sastanak s gradonačelnikom Tomislavom Robom i predstavnicima belomanastirskog ogranka Matice Hrvatske, te ravnateljem Centra za kulturu Edom Jurićem. Predsjednik Matice hrvatske Miro Gavran kaže kako je Odbor jednoglasno prihvatio poziv predsjednika belomanastirskog Ogranka Petra Tokića, na održavanje 5. sjednice novoizabranog sastava MH-e u Belom Manastiru…

Predsjednik Matice hrvatske, Miro Gavran

Sretni smo što je belomanastirski ogranak ugostio Glavni odbor i predsjednika Matice hrvatske Miru Gavrana. Nadamo se kako ćemo moći ponovno biti domaćini sastanku Matičara u budućnosti.” rekao je predsjednik ogranka Petar Tokić..

Petar Tokić