Dodjeljena volonterska priznanja

Volonterski centar mirovne grupe Oaza povodom Međunarodnog dana volontera dodijelio je volonterska priznanja za 2019. godinu. Priznanja su uručili zamjenik belomanastirskog gradonačelnika Predrag Stojanović, oazina predsjednica Jasna Petrović i direktorica Vesna Nedić.
Dobitnici volonterskih priznanja

Ana Palagyi – dobitnica je “Nagrade volonterka godine” za 2019. godinu. Nominirala ju je “Matica umirovljenika Grada Beli Manastir” uz podršku Mađarske kulturne udruge “Pelmonoštor”. Ima 980 evidentiranih volonterskih sati.

Gordana Jakopec – dobitnica je prvog “Priznanja za volonterski angažman” u 2019. godini. Ima 150 odrađenih volonterskih sati, kojima aktivno i nesebično promiče ciljeve i zadatke udruge koja ju je nominirala, a to je Udruga osoba s alergijama i problemima disanja “Alerga” iz Belog Manastira, u kojoj obavlja i funkciju tajnice.

Nikola Arc – dobitnik drugog “Priznanja za volonterski angažman” u 2019. godini dolazi iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Beli Manastir, koje ga je i nominiralo.

Vladimir Škrobo Bajo – dobitnik je posebnog priznanje, koje mu je dodijeljeno jer je prepoznao Oazin socijalno-humanitarni rad na podjeli besplatnih toplih obroka. Kao vlasnik Etnorestorana “Baranjska kuća” iz Karanca u više navrata iznenadio je Oazu svojim donacijama ukusnih obroka za sve Oazine korisnike, kojih trenutno ima tridesetak.

Galerija fotografija!