‘Dani zatvorenih vrata’

HPovci su svojim fanovima predstavili album „Dani zatvorenih vrata“. Novi album sadrži 15 pjesama, od čega su tri već poznate.

Tako se na albumu uz „Na ovim prostorima“, „Messi“ i aktualnog singla „Vjeruj u mene“  nalaze pjesme „Žena“, „Firma“, „Barba“, „Stari šajeser“, „Mojoj majici“,  „Lijepa riječ“, „Tijana“, „Dibidus“, „Zombi party“, „Udarna vijest“, „Dan oslobođenja“ i „Bivša žena“…publika je već počela izjašnjavati svoje favorite dok će bendu izbor sljedećeg singla predstavljati slatke muke, reklo bi se po reakcijama.

Došao je i taj dan kad naš novi album može postat svačiji. Mi kao bend smo svoj posao napravili i sve što znamo i osjećamo stisli u tih 15 pjesama.
Namjera nam je bila napravit rock’n’roll album bez puno dodataka, s uglavnom četiri instrumenta i jasnim tekstovima.

Znamo da je opet prošlo četiri godine ali kad poslušate vidjet ćete da se isplatilo čekati. Živjeli! – poručuje Hladno pivo povodom izlaska novog albuma.

Ovo je 8. studijski album Hladnog piva, stvarao se u prostoru propalog industrijskog kompleksa Katran uz pomoć producenata Pavla Miholjevića i Jurice Ferine dok su gosti na albumu Tomfa iz Kawasaki 3p-a te Golub iz Goblina.