Četiri vikenda vinskog hedonizma

U Regionalnoj vinoteci u Tvrđi predstavljena je manifestacija „Vinski mjesec Osječko-baranjske županije“. Predstavili su je predsjednik županijske Skupštine Dragan Vulin,pročelnica Upravnog odjela za kontinentalni turizam Tatjana Roth, direktor TZ Baranje Matej Perkušić, direktorica TZ Grada Đakova Marija Burek i direktorica TZ Osječko-baranjske županije Ivana Jurić.

Direktir TZ Baranje Perkušić naglasio je kako je posljednji vikend pokazao povratak turista u Baranju te je zato Baranja uvijek prva, kao i na predstojećoj manifestaciji.

{mp3}2020/perkusic wine{/mp3}

Turistička zajednica Osječko-baranjske županije i Osječko-baranjska županija organiziraju tzv. vinski mjesec odnosno Dane otvorenih podruma i to u razdoblju od 12.06. do 11.07.2020. po principu – 4 vinogorja, 4 vikenda vinskog hedonizma. Naime kako je najveći broj događanja otkazan zbog pandemije koronavirusa, nastala je ideja organizacije “disperzirane manifestacije” koja je u skladu s mjerama Nacionalnog kriznog stožera. Pročelnica Roth zadovoljna je odzivom onih glavnih protagonista – vinara i ugostitelja koji su jedva dočekali ovakvu manifestaciju.

{mp3}2020/roth winw{/mp3}