Camila Cabello i Ed Sheeran u novom singlu “Bam Bam”

Camila Cabello na svoj 25. rođendan najavila izlazak trećeg studijskog albuma, “Familia”, koji će se pojaviti 8. travnja,a za koji je rekla da je u njega stalo čitavo njeno srce!

Poslije singlova ” O Na Na” i “Don’t Go Yet”, na redu je “Bam Bam”, optimistična pjesma sa kreolskim ritmovima koju je Camila objavila u suradnji sa Edom Sheeranom. Pjesma je inspirirana elementima pjesama: Kumbia Kings- “Na Na Na (Dulce Niña)” i Fonseco-“Te Mando Flores”, a potpisuju je Ed Sheeran, Camila Cabello, Ricky i Scott Harris.

“Ideja o pjesmi “Bam Bam” se rodila prije nekog vremena, refren je bio drugačiji ali sam ga promjenila, inspirirana nekim od mojih omiljenih latino pop pjesama uz koje sam odrastala. Tekst pjesme nosi poruku, “srce mi je slomljeno, ponekad je život bezveze ali treba zadržati smisao za humor, jer to je život”.

“Htjela sam da pjesma bude na engleskom, ali i da nosi taj latino štih. Ed je od početka bio uključen u pjesmu i odmah mi je rekao da bi promjenio tekst u refrenu, pa smo ja i moj tim to napravili. On je svoj dio uradio za jedno prijepodne, stvrano mu se divim, on je najzauzetiji čovijek na planeti”, izjavila je Camila.