Božićni i novogodišnji prijam u gradu

Tradicionalni božićni i novogodišnji domjenak za goste, predstavnike lokalne vlasti, predstavnike Udruga i institucija koje djeluju u Belom Manastiru priredio je gradonačelnik Ivan Doboš. U svom obražanju izrazio je nadu kako je pred svima u Hrvatskoj bolja godina od prethodnih.
Zadovoljan sam proračunom za 2017. godinu jer je razvojan i transparentan, istaknuo je. Sadržava niz projekata vezanih uz Intervencijski plan, a oko dovođenja u pitanja donošenja proračuna, rekao je kako bi neizglasavanje potpuno zakočilo grad, financiranje udruga i ostale obveze, a u pitanje bi došla realizacija sredstava iz Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije pilot-područja malih gradova na ratom pogođenim područjima.
Nadam se kako će moj mandat ostati upamćen po dobrom osobito po pitanju investicija i razvoja grada, naglasio je gradonačelnik čestitajući gostima novu 2017. godinu te se ujedno zahvalio svojim najbližim suradnicima, posebno dogradonačelnicima i Gradskom vijeću na čelu s Jadrankom Sabljak.