BARA predstavila rezultate iz 2015. godine

Baranjska razvojna agencija grada Belog Manastira kao partner, savjetnik i suradnik osnivaču, građanima i svim pravnim subjektima, postoji već godinu dana. Danas su na tiskovnoj konferenciji predstavljeni rezultati rada, a nazočili su joj gradonačelnik Ivan Doboš, sa zamjenicima Zoranom Kranjčecom i Markom Bogatićem te predsjednicom Upravnog vijeća Željkom Zagvozdom. Ravnateljica agencije Milica Milosavljević predstavila je rezultate za prošlu godinu. Istaknula je 36 savjetovanja, niz događanja s ciljem promocije Grada i izgradnje mreže budućih partnera, te niz edukativnih i razvojnih aktivnosti. 
U 2015. godini Baranjska razvojna agencija Grada Belog Manastira dodijelila je 10 pojedinačnih potpora male vrijednosti u vrijednosti preko 84.000 kuna, kao bespovratne potpore poduzetniku ili sektoru. Prošlu je godinu završila je s 24 pripremljena i prijavljena projekta ukupne vrijednosti preko 7 milijuna kuna, rekla je ravnateljica Milosavljević
{mp3}bara 016{/mp3}
Osnivač Grad Beli Manastir agenciju je financirao sa preko 127.000 kuna, što znači da je na 1 kunu uloženu u rad djelatnika u lokalnu zajednicu stiglo preko 8 kuna čime je planirani rezultat rada premašen više od osam puta.
{mp3}milica projekti{/mp3}