Balaban u Lokalu o projektima i Angsteru

Kao i u cijeloj Baranji, socijalno stanje u Općini Jagodnjak je i dalje teško jer se broj zaposlenih ne povećava,  ali se povećava broj i traženja socijalno ugroženih građana. Općina Jagodnjak ima i dalje visoku stopu nezaposlenosti u Baranji, oko 40 %,  a broj iseljenih obitelji se povećava. U emisiji Lokal načelnik Općine Jagodnjak Anđelko Balaban požalio se na sporost državne administracije, koja je zbog izbora zaustavila nominirane EU projekte. Očekuju potporu u nekoliko projekata između ostalih i kulin – inkubatora i još niz projekata.
Imamo nekoliko krupnih projekata na čekanju, ali je dobra vijest da će cijela vodoopskrba biti završena do kraja godine, rekao je Balaban.

{mp3}balaban lokal{/mp3}
Pored kulena i sve posjećenije Kulinijade, koji su postali brend općine Jagodnjak sve se više afirmira ime Jozefa Angstera najvećeg graditelja orgulja na području Austrougarske, koji je rođen u Jagodnjaku.
Planiramo napraviti niz projekata koji će podsjećati na ovog velikog, ako ne i najpoznatijeg Baranjca uopće, rekao je Blaban.

{mp3}balaban angster{/mp3}