”Aktivni u zajednici” 2020.

Zaklada Slagalica nastavlja s programom „Aktivni u zajednici“ 2020. te poziva sve zainteresirane ustanove i udruge te jedinice lokalne samouprave s područja Osječko-baranjske županije da se prijave. Zaklada će, od veljače do prosinca 2020. godine, raditi na razvoju društvenog kapitala i kulture davanja te na provedbi društvenih programa u zajednicama.

Namjera Zaklade je kroz ovaj Program podići kvalitetu odnosa unutar zajednice, povezati ljude, organizacije, institucije i poslovne subjekte na način da zajednički i objektivno pogledaju svoje mjesto i prepoznaju čime raspolažu, što im nedostaje i, ključno, u kakvoj zajednici žele živjeti.

Želite li raditi na prepoznavanju i korištenju resursa koji postoje u vašoj zajednici, kako dobiti podršku zajednice, kako kvalitetnije uključiti članove u rad organizacije te kako povećati broj članova organizacije, onda je ovo program za vas i vašu zajednicu. Kroz strukturirane radionice, savjetovanje i mentoriranje dobit ćete priliku na drugačiji način analizirati svoju zajednicu. Naglasak će biti na ljudskim, materijalnim i svim ostalim resursima s kojima raspolaže pojedina zajednica.

Svoju popunjenu prijavnicu pošaljite na email adresu info@zaklada-slagalica.hr ili poštansku adresu Zaklada Slagalica Lorenza Jägera 20, 31000 Osijek, najkasnije do 3. veljače 2020. godine.

Prijavnice za Program možete pronaći OVDJE.
Više informacija o programu možete pročitati OVDJE, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na 031/213-255 ili na info@zaklada-slagalica.hr.