8. Dani vina, turizma i cikloturizma

8. Tradicionalna manifestacija Dani vina, turizma i cikloturizma Osječko-baranjske županije održana je u subotu prijepodne na belomanastirskom Trgu slobode.

Kao organizatori promoviramo svoju turističku, eno i gastronomsku ponudu, a posjetitelji su mogli  razgledavati, kušati i kupovati na Sajmu baranjskih vina i domaćih proizvoda, provozati se fijakerom te vidjeti predstavljanje adrenalinske ponude Baranje.”, rekao je između ostalog osječko-baranjski Župan  Vladimir Šišljagić.

{mp3} sisljagicdanivina (2){/mp3}

{galerija}BM2016/Danivina{/galerija}

U sklopu manifestacije Dani vina i turizma, po prvi je puta pažnja posvećena cikloturizmu koji na području Baranje ima veliki potencijal, te je direktor TZ Osječko Baranjske županije Antonio Sobol najavio Tour of Croatia.

{mp3}soboldanivina (3){/mp3}

Direktor TZ Baranje Matej Perkušić, ovom je prigodom najavio sljedeće programe TZ Baranje

{mp3}perkusicdanivina (1){/mp3}

Na 8. Danima vina, turizma i cikloturizma održano je predavanje o zdravoj prehrani, izmjena zdravih recepata u sportskoj dvorani, a svečano je otvoreno fitness vježbališta kod nastavno-sportske dvorane.  Održana je i biciklijada od Belog Manastira do Šećeranskog jezera, te je svim posjetiteljima manifestacije podjeljen grah.