23. Pannonian Challenge do 19. lipnja

Pripremite se na novu dozu adrenalina, dobre energije i kvartovske zabave na svjetskom nivou, jer 23. Pannonian Challenge samo što nije stigao u Osijek.

Ekstremne sportaše u skate parku na lijevoj obali Drave još jednom predvodi miljenik osječke publike i uvjerljivi pobjednik prošlogodišnjeg BMX Freestyle natjecanja – Marin Ranteš, dok je globalna zvijezda klupske scene, Osječanka Insolate oko sebe okupila poznate DJ-eve koji će publiku svake večeri održati na nogama uz beatove i bass dropove na još uvijek tajnoj lokaciji. U svemu tome, svoju premijeru na ovogodišnjem Pannonian Challengeu će dobiti i popularni esport u sklopu Reboot Online Games Weeka powered by A1, kroz kojega će se održati i finale 9. sezone A1 Adria League, a sve će se to savršeno uklopiti u atmosferu najboljeg regionalnog festivala ekstremnog sporta.

Glazbeni program tih dana počinje u 23 sata, a prvi će publiku rasplesati mlada DJ-ica Elena Mikac, legendarni DJ Umbo i svježe pojačanje otvorenja Vladimir Božić. Već drugog dana uvod u cjelonoćnu zabavu u skate parku odradit će DJ Phrasal sa house setom, nakon čega će ljubitelje klupske glazbe zabavljati zagrebački DJ i producent Peznt, kao i Osječanima dobro poznati Pips te Goran Kolak, odnosno DJGK. Zabava u petak kreće s funk, soul i house taktovima DJ Marushke, a nastavlja se uz novi techno program u gradu Hush! i glavnog gosta iz Španjolske, underground techno zvijezdu: Tensal. Naravno, sve će zaokružiti Insolate, svjetski poznata hrvatska glazbenica i producentica, ujedno i najmlađa članica teama Phrasala. Groznica subotnje večeri te ujedno završni dan glazbenog programa počet će u skate parku uz Slyja, a za vrhunac večeri slijedi nastup Richarda Zepezauera koji stiže iz Berlina te DJ Evan & Fusion iz Rovinja.

Ulaz u Skate park je besplatan, baš kao i ulaz na glazbeni program u srijedu, dok će se ostalih dana naplaćivati po cjeniku – četvrtak 30 kuna, petak 40 kuna, subota 50 kuna. Cijena festivalske karte koja vrijedi za sve dane je 90 kuna, a kupnja ulaznica bit će moguća samo na mjestu događanja.

Tijekom trajanja 23. Pannonian Challengea, na svoje će doći čak i ljubitelji gaminga i esporta. Naime, završnica devete sezone najvećeg esport natjecanja – A1 Adria League – održava se od 15. do 19. lipnja u sklopu događanja Reboot Online Games Week powered by A1. Osim za titulu najboljih u igrama Brawl Stars, FIFA 22 i CS:GO, esportaši iz cijele regije borit će se i za ukupni nagradni fond od gotovo 70 tisuća kuna. Ekipa Pannonian Challengea ovim potezom dokazuje da prati trendove, pa sve posjetitelje očekuje gotovo 50 sati zabavnog i zanimljivog gaming i esport sadržaja.

Cijeli program služi kao jedinstveni poziv svim ljubiteljima ekstremnog sporta i urbane kulture, kojima se ovoga puta pridružuju i obožavatelji elektronske glazbe i esporta, a sve s fokusom na povratak Pannonian Challengea u kvart – Osječanima i njihovim gostima, kao i cijeloj lokalnoj zajednici koja svakog ljeta na nekoliko dana diše kao jedno i tako održava status središta urbane kulture u gradu na Dravi.

izvor : Pannonian Challenge