16. Međunarodni Slama Land Art Festival

Udruga Slama organizira 16. Međunarodni Slama Land Art Festival u Kozjaku, u subotu i nedjelju (20. i 21. kolovoza 2022.)

U tjedan dana druženja, umjetnici će raditi i kreirati inspirirani prirodnim zakonitostima, poštujući njezin sklad i ljepotu.

Vrata festivala će za sve posjetitelje biti otvorena za vikend (subota i nedjelja), kada će biti pripremljen raznovrstan umjetnički program (gluma i ples, kreativne i likovne radionice za velike i male, zanimljiva predavanja i predstavljanja, glazbeni nastupi).

Tema ovogodišnje Slame jest “Nikola Tesla”, a o njegovom liku i djelu, te uopće ulozi koju ima za čovječanstvo, nećemo, budući da je ogromna i riječima se ne može opisati.

Zato umjetnicima s radošću prepuštaju sve konce (slamu) i daju slobodu da se izraze i na svoj način odaju zahvalu i čast tom neponovljivom velikanu.

Cijena dnevne ulaznice iznosi: 30,00 kn,

Projekt podržava: Općina Bilje, TZ općine Bilje, Osječko-baranjska županija, TZ OBŽ-e, HEP.

Suradnje: udruge PS SHINE, REART, PLANTaža, PARTWISH, DND OS, SAVEZ ŠIBICA, Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku, te mnogi drugi umjetnici.

Sve informacije također možete pronaći na službenom profilu udruge pod nazivom Slama Land Art: https://web.facebook.com/slama.land.art3/

Ili na stranici samog događaja: https://web.facebook.com/events/630356068440805