Četvrtak, 22 Listopad, 2020

IsKonBar - Renault 4 oldtimeri u Gajiću

iskonbar

Jedinstveni projekt nacionalne promocije ruralnog turizma Hrvatske pod nazivom IsKonBar, kojeg organizira Agroturizam Konavle u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Istre i baranjskom udrugom vinara i vinogradara Martinovo Brdo u Gajić je 'dovezao' 17 posebno preuređenih i atraktivnih Renaulta 4 oldtimer kabrioleta. Projekt predstavlja svojevrstan road show koji je krenuo iz Baranje put Istre sa završnim ciljem u Konavlima.

U organiziranoj koloni u sedamnaest posebno preuređenih, atraktivnih Renaulta 4 kabrioleta, turistički novinari iz Europe i Hrvatske upoznaju najatraktivnije destinacije ruralnog turizma. Na ovaj živopisan i atraktivan način želi se skrenuti pozornost na ponudu ruralnog turizma Hrvatske i dodatno promovirati ovaj turistički segment. Projekt se odvija pod motom „Uživaj hrvatsko!“, a istovremeno je i promocija novog turističkog proizvoda u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.


CSS Gallery:
Could not find folder /home/radiobar/public_html/images/stories/Draz/iskonbar


Ugodno druženje uz prigodan program gostima iz Konavala u Etno selu Gajić pripremili su folkloraši, tamburaši i članovi Udruge vinara i vinogradara Martinovo Brdo. "IsKonBar je nastavak istoimenog projekta povezivanja triju destinacija izvrsnosti ruralnog turizma Hrvatske; Istre, Konavala i Baranje, koji je započeo 2011. godine organizacijom zajedničkog eno-gastro festivala u okviru manifestacije 'Mirisi Božića u Konavlima'" rekla nam je Janja Čeliković, predsjednica Udruge vinara i vinogradara Martinovo brdo.

Suradnja ove tri regije se ovim projektom produbljuje, a u planu je i daljnji nastavak suradnje u zajedničkom interesu. Ove godine u projekt su, kao partneri ili sponzori, uključeni Dubrovačko-neretvanska županija, sustav turističkih zajednica, Zračna luka Dubrovnik, Lučka uprava Dubrovnik, te brojni poslovni subjekti iz destinacija kroz koje prolazimo. Smatramo da je ovaj projekt značajan za razvoj ruralnog turizma, ali predstavlja i poticaj brojnim poduzetnicima u ovom segmentu  ponude.

Baner

Radio Baranja d.o.o za radijsku djelatnost Trg Slobode 32/3  HR 31300 Beli Manastir MB: 01111094 OIB:49062762331 Trgovački Sud u Osijeku MBS:030000354  Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti * Poslovni račun PBZ: 2340009-1100121402   IBAN: HR4123400091100121402 * Uprava društva: Zlata Maršić