Srijeda, 13 Studeni, 2019

Nova pjesma Igora DelačaNovu pjesmu „U krvi si“ Igor Delač predstavio je ne netom završenom „Aurea festu 2019.“ održanom za vikend u Požegi.

Nova pjesma mali je odmak od prethodna tri singla s kojima je Delač bio redovito u samom vrhu najemitiranijih domaćih singlova. U pjesmi sporijeg tempa Igor pjeva o dvije životne priče, jednoj fatalnoj i bolnoj koja ostavlja dubok trag, a druga je skrivena u metafori koja opisuje Igorov odnos s glazbom, njegovu profesiju, ali i strast. Glazbu i tekst potpisuje dokazani autorsko-producentski tim Hit Factory iza kojeg stoje Ivan i Miroslav Zečić.

"Izuzetno mi je drago da su moji prijatelji i suradnici, Ivan i Miroslav Zečić (Hit Factory) pronašli pravu formulu i omogućili da dam ono najbolje od sebe, pa čak i više od toga. Izvođenje pjesama koje su „krojene“ po mojim glasovnim mogućnostima prava je privilegija koja mi omogućava da budem opušten, iskren i uvjerljiv, kao i da na slušatelje prenesem svu energiju i emociju pjesme. Drago mi je da ju je i publika u Požegi sjajno primila jer Aurea fest iz godine u godinu postaje sve jači i značajniji događaj na hrvatskoj glazbenoj sceni. To je festival koji tradicionalno nikad ne propuštam i kojem se uvijek iskreno radujem", rekao je Igor Delač.Tijekom dugogodišnje karijere Igor Delač je izvodio skoro sve glazbene žanrove, od rocka do tambure. Mnogi još uvijek pamte i rado slušaju njegov veliki hit „Jedan život malo je“ koji je izvodio s grupom Prva liga. Ipak, svježa promjena glazbenog izričaja i prelazak na modernu pop glazbu za Igora je bio pun pogodak. Sa svojim hitovima „Budan“, „Ljubav“, „Istina u tami“ te posljednjim „U ritmu ljubavi“, Igor je osvojio top ljestvice i postao jedan od najizvođenijih pjevača u radijskom eteru. Svi navedeni hitovi zasjeli su na prvo mjesto nacionalne top liste HR top 40, a pjesmama „Ljubav“ i „U ritmu ljubavi“ to je uspjelo već u prvom tjednu emitiranja, što je prava rijetkost. Taj uspjeh Igoru je donio brojne nastupe širom zemlje na kojima nastupa sa svojom pratećom grupom AurA. Koncerti na gradskim trgovima pred mnogobrojnom oduševljenom publikom postaju sve češći u njegovom rasporedu. Raznolik i bogat repertoar koji Igor tom prilikom izvodi, te pozitivna energija kojom zrači, garancija su odlične i nezaboravne zabave. Osim koncertnih obaveza, Igoru je u planu iduće godine objaviti album, ali i predstaviti nove pjesme na važnim festivalima: Zagrebačkom, CMC festivalu u Vodicama te Splitskom festivalu.


Posljednje vijesti

Dalje od mene
Ponedjeljak, 04 Studeni 2019
Slavonia Band nakon nekoliko mjeseci ima novu pjesmu "Dalje od mene" koja je ovoga...
Romeo i Julija
Utorak, 22 Listopad 2019
"Romeo i Julija" naziv je novog singla i video spota grupe Joy s kojim najavljuju...
'Još jedan dan'
Četvrtak, 10 Listopad 2019
Iz pera omiljenog riječkog glazbenika Marka Tolje stiže nova emotivna balada "Još...
tamburaski divani

Radio Baranja Uživo

Ostale vijesti

'Sve dok sanjaš'
Ponedjeljak, 07 Listopad 2019
"Sve dok sanjaš" novi je singl hrvatske pop zvijezde Franke Batelić. Glazbu i aranžman potpisuje...
'Hej mladosti'
Ponedjeljak, 30 Rujan 2019
Nakon velikog uspjeha pjesme "Mangup", poznata pjevačica i televizijska voditeljica Cecilija...
Dyaco - Žele me
Srijeda, 18 Rujan 2019
Najpoznatiji đakovački tamburaški sastav predstavlja pjesmu i video spot 'Žale me'.
UFO 2019.
Ponedjeljak, 16 Rujan 2019
Urban Fest Osijek vratio se na lijevu obalu Drave, kod Katakombi, nakon godinu dana pauze i...

Info Box

Radio Baranja d.o.o za radijsku djelatnost Trg Slobode 32/3  HR 31300 Beli Manastir MB: 01111094 OIB:49062762331 Trgovački Sud u Osijeku MBS:030000354  Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti * Poslovni račun PBZ: 2340009-1100121402   IBAN: HR4123400091100121402 * Uprava društva: Zlata Maršić